..... Inici | Ràdio | Recerca

Concentració a la Plaça Sant Jaume per commemorar la proclamació de la primera república del Rif

by 20:34 0 comentaris


Concentració a la Plaça Sant Jaume amb motiu de la commemoració del 20 de juliol, data de la proclamació de la primera república del Rif

El Moviment Popular del Rif (Hirak) organitza una concentració, el proper dissabte 25 de juliol de 2020 a les 19 h, a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, autoritzada per la Conselleria de l'Interior de la Generalitat de Catalunya, a la qual assistiran familiars dels presos polítics catalans, ex-presos polítics rifenys, la diàspora i dirigents dels diferents comitès europeus del Rif.

Aquesta és una convocatòria dels presos polítics del Rif per commemorar el 20 de juliol, data de la proclamació de la primera república del Rif fa 99 anys. La del Rif és una de les comunitats més importants del poble amazigh.

Comptarà amb la participació i el suport de diversos artistes, formacions polítiques i un vídeo de l'activista socio-polític català, Jordi Sánchez, amb un missatge dirigit a tots dos pobles.

Rebuda del president de Parlament de Catalunya
Els representants de el Moviment del Rif seran rebuts pel president de Parlament de Catalunya, Roger Torrent, el proper divendres 24 de juliol de 2020. Igualment, mantindran una trobada amb el conseller de Relacions Exteriors del Govern català, Bernat Solé, i finalitzaran la jornada prèvia a la mobilització amb una trobada a la seu de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb representants de les dues entitats.

.

.

Developer