..... Inici | Ràdio | Recerca

Campanya #RegularizacionYa | Casa Nostra Casa Vostra

by 23:44 0 comentaris
                     


casanostracasavostra, es suma a la reclamació de més de 900 ONG i organitzacions socials que s’han mobilitzat sota el lema #RegularizacionYa per garantir que, en aquesta crisi del coronavirus, ningú no quedi enrere. Des de fa diverses setmanes s'està demanant al govern de Pedro Sánchez papers per a tothom.

Per aquest motiu han elaborat una sèrie de material audiovisual que farà créixer la campanya #RegularizaciónYa, i demanen a les persones i entitats que vulguin unir-se de diferents maneres: fent-ne difusió a les vostres xarxes socials, enviant informació sobre la campanya a les vostres llistes de distribució, compartint el material gràfic al vostre web, etc.

Després de realitzar l’espot de la campanya , han preparat material gràfic en tres idiomes (català, castellà i anglès) per ser pogut utilitzats en diversos formats (post per Instagram, Facebook i Twitter, i stories d’Instagram) que podeu trobar el els següents enllaços:Links del vídeo a YouTube:

CAT: https://youtu.be/MXwiAdJ19ww

ES: https://youtu.be/clefa5JqVI4

EN: https://youtu.be/onXQjH7CxuQLinks de descàrrega del vídeo:

CAT: https://bit.ly/Spot_papersperatothom_CAT

ES: https://bit.ly/Spot_NadieSinPapeles

EN: https://bit.ly/Spot_AmnestyForAllPack material gràfic:

CAT: https://bit.ly/Pack_gràfica_català

ES: https://bit.ly/Pack_grafica_castellanoIdea de text per compartir:- Perquè ningú no quedi enrere: papers per a tothom! https://youtu.be/MXwiAdJ19ww- Para que nadie se quede atrás: nadie sin papeles! https://youtu.be/clefa5JqVI4- So that no one is left behind: Amnesty for all! https://youtu.be/onXQjH7CxuQEl # és #RegularizacionYa (sense accent)


OBS

Developer