..... Inici | Ràdio | Recerca

Exposició Només d'anada de Piero Sacchetto | 25 gener

by 19:49 0 comentaris

Camí de pols. So rogallós del tren. La barca a punt de sortir. Camí d’anada. Cap a on? He decidit marxar o m’empeny el vent? Altres ho han fet abans que jo. Cal intentar-ho. Recordarà algú que jo no vull deixar casa meva? Podré fer d’un lloc desconegut un espai segur? Camí d’anada. Amb el que tinc. Amb el que sóc. Amb tota l’esperança.

Erri de Luca escriu sobre mi. Em fa un lloc entre les seves paraules. Vull sentir que els seus versos em serviran d’equipatge. M’entortolligo entre espais negres de llet i espais blancs de llum i d’escalfor.

Reconec el pinzell de Piero Sacchetto. La seva mà esquerra sempre disposada a buscar els camins que creuo entre la por i el desig. Sorra, aigua, foc i vent passegen per damunt del llenç mentre sento el pintor repetir-se a si mateix els versos del poeta. Entre els dos recorden que el mar ha esdevingut una frontera entre pobles germans. Em sento a gust entre els seus colors terrosos i veig amb esgarrifança els blaus que em fan confondre el mar i el cel. Els blancs segueixen semblant-me protectors, els verds purs miratges. Com seguirà el viatge?

Eulàlia Bosch, comissaria 

L’exposició de l’artista italià està acompanyada per dos projectes participatius, exposats paral·lelament a l’espai del MhiC:

Alumnes de 3r d’ESO, IES Barres i Ones. 

Grup de joves d’Eduvic Intinere, Kirikú. 

En la inauguració, gaudirem d’un matí de música amb Guillem Roma i Alessio Arena.


Del 25 de gener al 30 de juny al MhiC

OBS

Developer