..... Inici | Ràdio | Recerca

Taula rodona: Discurs d’odi, racisme i estigma vers els Menors Estrangers no Acompanyats. Una mirada europea

by 17:26 0 comentaris

En el marc de l'Assemblea de la Coalició Europea de Ciutats contra el Racisme (ECCAR), el proper 22 de novembre, a les 10 hores, tindrà lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona l'acte titulat "Discurs d'odi, racisme i estigma vers els Menors Estrangers no Acompanyats. Una mirada europea".


La jornada comptarà amb una conferència a càrrec de Lucila Rodríguez, directora de la fundació PorCausa de periodisme i migracions, seguida d'una taula rodona en què participaran joves que van arribar sols a Catalunya, moderada pel periodista Ferran Moreno.

L'acte reflexionarà sobre el discurs mediàtic que s'ha anat construint als mitjans al voltant dels Menors Estrangers no Acompanyats, recollits amb l'acrònim MENA, i l'estigma que d'aquesta construcció es deriva.

Podeu realitzar la vostra inscripció fins el proper 20 de novembre, a través de l'adreça de correu electrònic crdh@bcn.cat, indicant el vostre nom i cognoms.

Per qüestions organitzatives us preguem que arribeu a l'acte a les 9.30h, amb l'objectiu de gestionar amb temps el vostre accés al Saló de Cent de l'Ajuntament.

redacció

Developer