..... Inici | Ràdio | Recerca

3a edició (Re)coneixements Veïnals | 17 d'octubre

by 14:03 0 comentaris



La Confederació d'AV de Catalunya (CONFAVC) organitza la 3a edició dels (Re)coneixements Veïnals; un acte en el qual es visibilitzen i es premien experiències innovadores impulsades des del moviment veïnal - a vegades amb altres entitats-, ja siguin projectes comunitaris o lluites veïnals. 

L'acte, agendat pel dia 17 d'octubre a les 17.30h a la Sala de les Columnes d'on actualment està la seu de la CONFAVC- Rbla. Santa Mònica 10 de Barcelona);  s'iniciarà amb l'interessant col·loqui"El Cabanyal: 21 anys de lluita reexida", a càrrec dels representants de l'AV del Cabanyal - Pepa Dasí- i de la Plataforma Salvem El Cabanyal - Faustino Villora i Maribel Domènech; enguany Premi Honorífic 2019 de la CONFAVC.

Desprésm s'entregarà els premis de les bones experiències, comptant amb la presència de la periodista de l'Agència de Comunicació Intercultural, Itacat, Omaira Beltrán- qui conduirà l'acte; i del Jurat, format enguany pel director general d'Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls; una persona representant d'Òmnium Cultural; els presidents de la CONFAVC i de l'AV Can Sant Joan, Jordi Giró i José Luis Conejero respectivament; i de la presidenta de Dones Balàfia Associació, Josepa Teresa Farreny.

#innovacioveïnal

Enguany s'ha obert un servei de canguratge durant l'acte. S'ha de demanar prèviament enviant un e-mail a veins@confavc.cat)


+ info:/ www.confavc.cat



redacció

Developer