..... Inici | Ràdio | Recerca

Vetllada occitano-arpitana de concert i ball amb el grup Blu l'Azard a Barcelona

by 18:24 0 comentaris

El CAOC i el Tradicionàrius organitzen una vetllada occitano-arpitana de concert i ball amb el grup Blu l'Azard, nascuts l’any 2013 com a projecte artístic per a la difusió de les llengües minoritàries al Piemont i la seva cultura.

Divendres 21 de juny del 2019. Reserva't la data!

El Cercle d’Agermanament Occitano Català i el Centre Artesà Tradicionàrius organitzen una vetallada de concert i ball occitano-arpitana amb el grup BLU l’Azard, nascuts l’any 2013 com a projecte artístic per a la difusió de les llengües minoritàries al Piemont i la seva cultura. Recerca, tradició, composició i improvisació és el que caracteritza aquest grup.

BLU l’Azard és un joc de paraules entre l’occità, el francoprovençal i el francès que pot significar el vistós color blau d’un llangardaix o la melancolia del destí, de la possiblitat de l’atzar, d’un destí poètic. Gràcies a la relació directa i familiar amb tradicions de dansa, música i el cant amb els territoris de parla de llengües minoritàries del Piemont, el grup vehicula les tradicions pròpies i la seva llengua a través d’actuacions tant per ballar com per escoltar, com en el projecte MIRADOR que tracta sobre el concepte de bellesa i fa referències a totes les terres de l’Estat Italià; o BAL POÈTIC que combina la poesia, el llenguatge i la dansa. El grup també treballa el cant polifònic tradicional dels Alps oferint tallers de dansa i stages.

Al CAT Tradicionàrius podreu descobrir totes aquestes músiques i danses de la zona amb un dels grups amb més projecció del territori occità.

Dia: divendres 21 de juny de 2019
Hora: 22 h – CAT
Entada Taquilla: 12 €
Entrada Anticipada: 10 €
Amics del CAT i socis del CAOC: 6 €

Compra l'entrada a Entradium.com

Peyre Anghilante: veu i acordió // Flavio Giacchero: veu, clarinet baix, saxo soprano, gaites // Marzia Rei: veu, violí // Pierluigi Ubaudi: veu, fiscorn baríton, objectes sonors

Més informació del grup:


TRTRT

Developer