..... Inici | Ràdio | Recerca

Entrevista a la periodista latinoamericana Tali Feld Gleiser

by 0:38 0 comentaris
Omaira Beltrán entrevista a la periodista Tali Feld Gleiser, directora general del portal brasileño www.desacato.info, la primera cooperativa de comunicación de Brasil, con sede en el estado de Santa Catarina. Tali Feld también es impulsora del proyecto www.losotrosjudios.com, una plataforma de judios que defienden los derechos del pueblo palestino.

La entrevista fue realizada el 21 de junio de 2019, en la sede del CIEMEN de Barcelona. Itacat Radio es un proyecto que cuenta con el apoyo de la Xarxa BCN Antirumors y con la colaboración del Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de la Associació Intercultural Llatins per Catalunya y de la Agència de Comunicació Intercultural Itacat. 


La periodista Omaira Beltrán entrevista a la periodista Tali Feld Gleiser, directora general del portal brasiler www.desacato.info, la primera cooperativa de comunicació de Brasil, amb seu a l'estat de Santa Caterina. Tali Feld també és impulsora del projecte www.losotrosjudios.com, una plataforma de jueus que defensen els drets del poble palestí.

L'entrevista va ser realitzada el 21 de juny de 2019, a la seu del CIEMEN de Barcelona. Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat.

.

.

Developer