..... Inici | Ràdio | Recerca

Vídeo: 'Literaturas compartidas' con Laura Restrepo, Jenn Díaz y Gemma Sendra

by 22:44 0 comentaris

'Literaturas compartidas' es una charla intercultural sobre lengua y literatura entre la escritora colombiana Laura Restrepo, la escritora y diputada catalana Jenn Díaz y la gestora cultural catalana Gemma Sendra, moderadas por la periodista colombiana Omaira Beltrán. El acto tuvo lugar el 13 de mayo de 2019 en la libreria 'No llegiu' de Barcelona.

Itacat Radio es un proyecto que cuenta con el apoyo de la Xarxa BCN Antirumors y con la colaboración del Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de la Asociación Intercultural Llatins per Catalunya y de la Agencia de Comunicación Intercultural Itacat.



'Literatures compartides' és una xerrada intercultural sobre llengua i literatura entre l'escriptora colombiana Laura Restrepo, l'escriptora i diputada catalana Jenn Díaz i la gestora cultural catalana Gemma Sendra, moderades per la periodista colombiana Omaira Beltrán. L'acte va tenir lloc el 13 de maig de 2019 a la llibreria 'No Llegiu' de Barcelona.

Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat.

TRTRT

Developer