..... Inici | Ràdio | Recerca

Fiesta Nacional de Senegal | 5 y 6 de abril 2019

by 0:17 0 comentaris


La celebración del Día Nacional del Senegal es una oportunidad para buscar conjuntamente las vías y redes de diálogo entre la diáspora senegalesa y las autoridades consulares y diplomáticas. Con dinámicas llevadas a cabo por los participantes se harán y se analizarán propuestas de mejoras y de innovación en la gestión de las persones migrantes.

Les invitamos a esta importante celebración en la que contaremos con la participación de diferentes invitados como artistas, activistas y delegados consulares de Senegal en España.

Lugar y fecha:

Viernes, 05 de Abril del 2019, Tarde
Sábado, 06 de Abril 2019 todo el día

Al Reial Cercle Artístic de Barcelona
Carrer dels Arcs, 5, 08002 Barcelona

Más información



La celebració del Dia Nacional del Senegal és una oportunitat per buscar conjuntament les vies i xarxes de diàleg entre la diàspora senegalesa i les autoritats consulars i diplomàtiques. Amb dinàmiques dutes a terme pels participants es faran i s'analitzaran propostes de millores i d'innovació en la gestió de les persones migrants.

Us convidem a aquesta important celebració a la qual comptarem amb la participació de diferents convidats com a artistes, activistes i delegats consulars del Senegal a Espanya.

Lloc i data:

Divendres, abril 5, 2019, Tarda
Dissabte, abril 6, 2019 tot el dia

Al Reial Cercle Artístic de Barcelona

Carrer dels Arcs, 5, 08002 Barcelona

Més informació


Organitza:
COORDINADORA D'ASSOCIACIONS SENEGALESES DE CATALUNYA - CASC-

DSAN

Developer