..... Inici | Ràdio | Recerca

Entrevista a la investigadora colombiana Ana María Jessie Serna

by 22:49 0 comentaris

La periodista Omaira Beltrán entrevista a la investigadora colombiana Ana María Jessie Serna. Acaba de finalizar su posgrado en derechos humanos, gobernanza y cultura de paz y dentro de poco regresa a Colombia. Itacat ha aprovechado su paso por Barcelona para que nos cuente sobre los proyectos en los que ha estado trabajando: los documentales realizados en el 2017 'Memorias de reivindicación femenina. Las hijas de la tierra Caquiona, Almaguer. Cauca', y en el 2018, 'Fising her' (Mujeres de sal) realizado en el archipielago de San Andres, Providencia, y Santa Catalina, Colombia. 

La entrevista fue realizada el 15 de marzo de 2019 en la sede del CIEMEN de Barcelona. Itacat Radio es un proyecto que cuenta con el apoyo de la Xarxa BCN Antirumors y con la colaboración del Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de la Asociación Intercultural Llatins per Catalunya y de la Agencia de Comunicación Intercultural Itacat. 



La periodista Omaira Beltrán entrevista a la investigadora colombiana Ana María Jessie Serna, qui Acaba de finalitzar la seva postgrau en drets humans, governança i cultura de pau. D'aquí a poc torna a Colòmbia i Itacat Ràdio ha aprofitat el seu pas per Barcelona perquè ens expliqui sobre els projectes en què ha estat treballant: els documentals realitzats en el 2017 'Memòries de reivindicació femenina. Les filles de la terra Caquiona, Almaguer. Cauca ', i el 2018,' Fising her '(Dones de sal) realitzat en el arxipèlag de San Andres, Providència, i Santa Catalina, Colòmbia.

L'entrevista va ser realitzada el 15 de març de 2019 a la seu del CIEMEN de Barcelona. Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat.



TRTRT

Developer