..... Inici | Ràdio | Recerca

El Raval és antiracista | Xerrada i debat | 21 de març

by 10:33 0 comentaris

Dia Internacional de l’eliminació de la discriminació racial

En els últims temps estem veient com els discursos i actes racistes van en augment. Aprofitant-se dels problemes derivats de les desigualtats socials, des dels sectors de les dretes més reaccionaries i xenòfobes han anat introduint els seus discursos racistes, que en part, han calat en la població. Aquestes últimes setmanes hem vist casos d'atacs racistes com els de Canet, Castelldefels, Poble Sec...

El Raval és el barri més multicultural de Barcelona i gran part de la seva riquesa és precisament aquesta. No podem permetre que cap d'aquests actes i actituds racistes passi aquí, al nostre barri.

Les veïnes del Raval hem sabut organitzar-nos per exigir el nostre dret a l'habitatge, per lluitar contra els narcopisos i les màfies i per reclamar el nostre dret a la sanitat pública amb la lluita del C.A.P.

Ara és hora d'organitzar-nos també per fer front a un problema que se'ns pot venir a sobre al ser el barri més racialitzat de Barcelona. Hem de deixar clar a tothom que aquí, al barri on es parlen més llengües de la ciutat, no hi ha lloc pel racisme i que estarem organitzades davant de qualsevol atac o acte racista. Hem de deixar clar a tothom que "EL RAVAL ÉS ANTIRACISTA".

Us esperem a tots aquest dijous 21 de març del 2019 a les 20:30h - UBICACIÓ SORPRESA - Anunciarem el mateix dijous unes hores abans.

Organitza ACCIÓ RIERA BAIXA

Més informació



Día Internacional de la eliminación de la discriminación racial

En los últimos tiempos estamos viendo como los discursos y actos racistas van en aumento. Aprovechándose de los problemas derivados de las desigualdades sociales, desde los sectores de las derechas más reaccionarias y xenófobas han ido introduciendo sus discursos racistas, que en parte, han calado en la población. Estas últimas semanas hemos visto casos de ataques racistas como los de Canet, Castelldefels, Poble Sec...

El Raval es el barrio más multicultural de Barcelona y gran parte de su riqueza es precisamente esta. No podemos permitir que ninguno de estos actos y actitudes racistas pase aquí, en nuestro barrio.

Las vecinas del Raval hemos sabido organizarnos para exigir nuestro derecho a la vivienda, para luchar contra los narcopisos y las mafias y para reclamar nuestro derecho a la sanidad pública con la lucha del C.A.P.

Ahora es hora de organizarnos también para hacer frente a un problema que se nos puede venir encima al ser el barrio más racialitzat de Barcelona. Debemos dejar claro a todo el mundo que aquí, en el barrio donde se hablan más lenguas de la ciudad, no hay lugar para el racismo y que estaremos organizadas ante cualquier ataque o acto racista. Debemos dejar claro a todo el mundo que "EL RAVAL ES ANTIRACISTA".

Os esperamos a todos este jueves 21 de marzo del 2019 a las 20: 30h - UBICACIÓN SORPRESA - Anunciaremos el mismo jueves unas horas antes.

Organiza ACCIÓN RIERA BAJA

Más información

DSAN

Developer