..... Inici | Ràdio | Recerca

Amèrica +30: Diàleg amb José Antequera (Colòmbia)

by 22:29 0 comentaris


Casa Amèrica Catalunya, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), desenvolupa aquest 2019 el programa Amèrica +30. Lideratges de futur al continent. Amb la mirada posada en les properes tres dècades, aquesta acció pretén donar visibilitat a joves llatinoamericans d'entre 25 i 35 anys que, des de distints camps d'actuació, ja presten una ferma contribució en la defensa o projecció de principis fonamentals per a futures generacions.

L'advocat colombià José Antequera Guzmán dialoga amb Maria Peix, responsable del Servei de Cooperació Internacional de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, al voltant de la gestió dels processos de pau i la memòria històrica en la societat contemporània. 

Data: Dimecres 13 de 2019 a les 19h. 
Lloc: c/ Còrsega 299, entresòl, Barcelona / Entrada lliure 
 
 
(Cast.) Casa América Cataluña, con el apoyo del Área Metropolitana de Barcelona (AMB), desarrolla este 2019 el programa América +30. Liderazgos de futuro en el continente. Con la mirada puesta en las próximas tres décadas, esta acción pretende dar visibilidad a jóvenes latinoamericanos de entre 25 y 35 años que, desde distintos campos de actuación, ya prestan una firme contribución en la defensa o proyección de principios fundamentales para futuras generaciones.

El abogado colombiano José Antequera Guzmán dialoga con María Pescado, responsable del Servicio de Cooperación Internacional del Área Metropolitana de Barcelona, en torno a la gestión de los procesos de paz y la memoria histórica en la sociedad contemporánea.

Fecha: Miercoles 13 de 2019 a las 19h. 
Lloc: c/ Còrsega 299, entresòl, Barcelona / Entrada libre

DSAN

Developer