..... Inici | Ràdio | Recerca

Presentació de 'Microhistorias Migrantes' 7ª edició | 8 de febrer de 2019, 19.30h

by 6:00 0 comentaris

Cartografia de racisme i resistència migrant de Barcelona

El divendres 8 de febrer a les 19.30 La Cinquena Pota presenta la setena edició del projecte Microhistorias Migrants en la Llealtat Santseca. Es tracta d'un projecte que qüestiona els discursos hegemònics sobre la migració i polititza les emocions des d'una perspectiva intercultural i decolonial. A través del relat d'històries personals i íntimes es visibilitzen els racismes i micromachismos que travessen les cuerpas migradxs en l'espai públic de Barcelona. Per a tancar la trobada comptarem amb la presència musical de Projecte IFSAN.

Lloc i data:
Divendres 8 de febrer 19.30h
Llealtat Santseca, Carrer de Olzinelles 31, Sants, Barcelona, Catalunya.

Castellá
Cartografía de racismo y resistencia migrante de Barcelona

El viernes 8 de febrero a las 19.30 La Quinta Pata presenta la séptima edición del proyecto Microhistorias Migrantes en la Llealtat Santseca. Se trata de un proyecto que cuestiona los discursos hegemónicos sobre la migración y politiza las emociones desde una perspectiva intercultural y decolonial. A través del relato de historias personales e íntimas se visibilizan los racismos y micromachismos que atraviesan las cuerpas migradxs en el espacio público de Barcelona. Para cerrar el encuentro contaremos con la presencia musical de Proyecto IFSAN.

Lugar y fecha:
Llealtat Santseca, Carrer de Olzinelles 31, Sants, Barcelona, Cataluña.
Viernes 8 de febrero 19.30h
#Agenda #Dretshumans #Racisme #Refugiats #Migració #Discriminació #Decolonialisme #Barcelona #Catalunya #catala #espanyol

DSAN

Developer