..... Inici | Ràdio | Recerca

Confirmat l'assassinat del líder de la nació awá a Colombia, Leonardo Nastacuas

by 19:56 0 comentaris

Dissabte 12 de gener de 2019 ha estat confirmat l'assassinat del líder de la nació awà, Leonardo Nastacuas Rodríguez, pertanyent al resguard Cascuabí, ubicat al municipi de Ricaurte, Nariño, Colòmbia.

Aquesta és la segona mort que ha patit el poble awà durant el 2019. La mort sistemàtica de líders de pobles originaris americans, de líders socials, de camperols i de reclamants de terra ha marcat l'anterior mandat del govern colombià i ara l'inici del govern de Duc. Per aquesta raó la pau a Colòmbia es posa, de nou, en entre dit.

Més informació


El sábado 12 de enero de 2019 ha sido confirmado el asesinato del líder de la nación awá, Leonardo Nastacuas Rodríguez, perteneciente al resguardo Cascuabí, ubicado en el municipio de Ricaurte, Nariño, Colombia.

Esta es la segunda muerte que ha sufrido el pueblo awá en el 2019. La muerte sistemática de líderes de pueblos originarios americanos, de líderes sociales, de campesinos y de reclamantes de tierra ha marcado el anterior mandato del gobierno colombiano y ahora el inicio del gobierno de Duque. Por esta razón la paz en Colombia se pone, de nuevo, en entre dicho.

DSAN

Developer