..... Inici | Ràdio | Recerca

La vida al centre, Descobrint alternatives des de l'economia feminista | 11, 13 i 19 des.

by 22:37 0 comentarisEl cicle Cercant Alternatives tindrà lloc els dies 11, 13 i 19 de desembre del 2018 a La Vaqueria de l'SCI. Aquest cop ens proposem descobrir propostes de gestió col·lectiva i feminista de les cures que s’estan duent a terme a la ciutat de Barcelona.

Per tancar l’any, us proposem un cicle de xerrades a través de les quals volem posar sobre la taula la importància del treball de cures i el valor de la seva gestió comunitària i des d’una perspectiva feminista. A la vegada, coneixerem propostes i experiències d’apoderament i gestió col·lectiva del treball reproductiu, que ens permetin construir una altra economia i unes altres relacions, al servei de les persones i no del capitalisme.

La sessió d’enguany l’hem coorganitzat amb les companyes de Setem, Pam i Pam i de la Xarxa d’Economia Social i Solidària.
LA VIDA AL CENTRE
Descobrint alternatives des de l’economia feminista

11, 13 i 19 de desembre a les 18:30h
a La Vaqueria de l’SCI
c. del Carme 95. Baixos 2a. BCN

Dimarts 11 a les 18:30h
LA DEMOCRATITZACIÓ DE LA CURA
Presentació de l'informe 'Economia de les cures i política municipal: cap a una democratització de la cura a la ciutat de Barcelona'.
Amb Elba Mansilla (La Ciutat invisible)

Dijous 13 a les 18:30h
LA GESTIÓ DE LES CURES DES DE L'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA
Amb Mujeres Pa’lante i col·lectiu per confirmar

Dimecres 19 a les 18:30h
RUTA AMB PERSPECTIVA FEMINISTA
Una passejada amb mirada feminista a l'urbanisme i visita d’experiències de l’ESS amb perspectiva feminista als barris d'Eixample i Gòtic.
Amb Pam a Pam i el Col·lectiu Punt 6.
Punt de trobada: Grup Ecos del c/ Bailèn, 5.

Confirma la teva assistència en aquest enllaçEl ciclo Buscando Alternativas tendrá lugar los días 11, 13 y 19 de diciembre de 2018 en La Vaquería de la SCI. Esta vez nos proponemos descubrir propuestas de gestión colectiva y feminista de las curas que se están llevando a cabo en la ciudad de Barcelona.

Para cerrar el año, os proponemos un ciclo de charlas a través de las cuales queremos poner sobre la mesa la importancia del trabajo de las curas y el valor de su gestión comunitaria y desde una perspectiva feminista. A la vez, conoceremos propuestas y experiencias de apoderamiento y gestión colectiva del trabajo reproductivo, que nos permitan construir otra economía y otras relaciones, al servicio de las personas y no del capitalismo.

La sesión de este año lo hemos coorganizado con las compañeras de Setem, Palmo y Palmo y de la Red de Economía Social y Solidaria.
11, 13 y 19 de diciembre a las 18:30h
a La Vaquería de la SCI
c. de Carme 95. Bajos 2.ª BCN

Martes 11 a las 18:30h
LA DEMOCRATIZACIÓN DE LA CURA
Presentación del informe 'Economía de las curas y política municipal: hacia una democratización de la cura a la ciudad de Barcelona'.
Con Elba Mansilla (La Ciutat invisible)

Jueves 13 a las 18:30h
LA GESTIÓN DE LAS CURAS DESDE La ECONOMÍA SOCIAL Y SOLIDARIA
Con Mujeres Pan’lante y colectivo para confirmar

Miércoles 19 a las 18:30h
RUTA CON PERSPECTIVA FEMINISTA
Una paseada con mirada feminista al urbanismo y visita de experiencias de la ESS con perspectiva feminista a los barrios de Ensanche y Gótico.
Con Palmo a Palmo y el Colectivo Punto 6.
Punto de encuentro: Grupo Ecos del c/ Bailèn, 5.

Confírma tu asistencia en este enlace#agenda #dona #catalunya #barcelona #catala #español #dones #dretshumans #refugiats #migració #conferències #cultura #interculturalitat

DSAN

Developer