..... Inici | Ràdio | Recerca

Democratic challenges in education and social systems in times of significant global political change | 14 des.

by 18:01 0 comentaris

Vivim temps particularment volàtils, incerts, complexos i ambigus, que produeixen i ens confronten amb fenòmens particularment enredats i difícils de comprendre i transformar. Les realitats contemporànies estan constituïdes per entramats diversos i profundament intra-connectats, ardus de comprendre i que ens col·loquen a la vora del “reduccionisme ontològic”. 

En aquest context, l’Etnografia –a la qual podem considerar com “the recording and analysis of a culture or society, usually based on participant-observation and resulting in a written account of a people, place or institution” (Simpson & Coleman 2017)– es configura com una perspectiva d’investigació privilegiada, tot i que no exempta de reptes i dificultats, en particular en l’àmbit l’educació. D’aquí l’interès de la taula rodona amb:

-Dennis Beach. University of Gothenburg and University of Borås, Suècia.
-Fernando Hernández Hernández. Universitat de Barcelona, Espanya.
-Sofia Marques de Silva. University of Porto, Portugal.
-Christoph Maeder. University of Teacher Education Zürich, Suïssa.
-Juana M. Sancho Gil. Universitat de Barcelona, Espanya.
-Begoña Vigo Arrazola. Universidad de Zaragoza, Espanya.

Aquesta activitat, organitzada com a part de l’Escola d’Hivern Ethnography Unbound: Responding to Late Modernity’s Mobilities and Challenges, esponsoritzada per l’European Educational Research Association, està dirigida a tota la comunitat acadèmica, als responsable polítics de recerca i als docents interessats en desvetllar la complexitat dels fenòmens socials i educatius. I, especialment, a les persones joves que comencen el seu camí en el camp de la investigació.


DATA: 14.12.2018
HORARI: 17.00 h
DURADA: 2 h
LLOC DE TROBADA: Fundació Antoni Tàpies (Carrer Aragó, 255, Barcelona)
PREU: Gratuït

Aforament limitat. No és necessari fer reserva prèvia.

Activitat en col·laboració amb el Grup de recerca ESBRINA, Universitat de Barcelona, i la xarxa d’excel·lència REUNI+D.#conferencies #agenda #barcelona #catalunya #educacio #migrants #catalunya #barcelona #cultura #museus #catala #interulturalitat #interreligiositat

TRTRT

Developer