..... Inici | Ràdio | Recerca

Debat amb joves d'origen indi: 'Trencant estereotips i prejudicis' | 15 nov.

by 17:11 0 comentaris


Debat a l'Espai Calàbria (al carrer Calabria, 66, de Barcelona) amb joves barcelonines d'origen indi, amb l'objectiu de trencar estereotips i prejudicis.

Els temes que es tractaran estan relacionats amb la convivència intercultural, la relació intergeneracional, i els reptes a què s'enfronten persones que creixen i conviuen entre dues cultures a l'hora d'afirmar la seva identitat, sense etiquetes ni rumors.

Data 15/11/2018 de 19.00 h a 20.30 h
Espai Calàbria 66. c/ Calàbria, 66. Barcelona

Aquest debat s'emmarca en el cicle "Les Dones, la llum del Diwali" inclòs en la programació de la commemoració del 25N, Dia Internacional Per l'Eliminació de les Violències vers les Dones del districte de l'Eixample. S'emmarca, a més a més, al programa "Debats #AsiaBcn" de Casa Àsia.

Mes informació


Debate con jóvenes de origen indio: "Rompiendo estereotipos y prejuicios" en el Espai Calàbria (Carrer Calabria, 66, Barcelona) con jóvenes barcelonesas de origen indio, con el objetivo de romper estereotipos y prejuicios.

Los temas que se tratarán están relacionados con la convivencia intercultural, la relación intergeneracional, y los retos a que se enfrentan personas que crecen y conviven entre dos culturas a la hora de afirmar su identidad, sin etiquetas ni rumores.

Fecha y hora:  15/11/2018 de 19.00 h a 20.30 h
Lugar: Espai Calàbria (Carrer Calàbria, 66, Barcelona, Cataluña).

Este debate se enmarca en el ciclo "Las Mujeres, la luz del Diwali" incluido en la programación de la conmemoración del 25N, Día Internacional Por la Eliminación de las Violencias verso las Mujeres del distrito del Ensanche. Se enmarca, además, en el programa "Debates #AsiaBcn" de Casa Asia.

Más información



#culturadepau #racisme #debats #migració #discriminació #asia #europa #catalunya 

DSAN

Developer