..... Inici | Ràdio | Recerca

Concert solidari de joves músics libanesos i catalans de música tradicional | 24 nov.

by 11:08 0 comentaris

El dissabte 24 de novembre del 2018, a les 11.30 hores, tindrà lloc al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (Carrer Bruc 110-112) un concert solidari dels alumnes de Beit Al Musica del Socors Popular Libanès de Halba (Líban) amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Sant Andreu. L'actuació comptarà amb la direcció del músic libanès Hayaf Yassine.

Els joves intèrprets tocaran peces del repertori de la música tradicional àrab i catalana. L'entrada és lliure i es podran fer aportacions solidàries en benefici del centre sociosanitari i l'escola de música del Socors Popular Libanès de Halba.

Adjuntem nota de premsa amb més informació. Si esteu interessats a realitzar alguna entrevista, poseu-vos en contacte amb:

Rebeca Febrer
ambelliban@gmail.com
625022425



El sábado 24 de noviembre de 2018, a las 11.30 horas, tendrá lugar en el Conservatorio Municipal de Música de Barcelona (Calle Brezo 110-112) un concierto solidario de los alumnos de Beit Al Musica del Socorro Popular Libanés de Halba (Líbano) con los alumnos de la Escuela Municipal de Música de Santo Andreu. La actuación contará con la dirección del músico libanés Hayaf Yassine.

Los jóvenes intérpretes tocarán piezas del repertorio de la música tradicional árabe y catalana. La entrada es libre y se podrán hacer aportaciones solidarias en beneficio del centro sociosanitario y la escuela de música del Socorro Popular Libanés de Halba.

Adjuntamos nota de prensa con más información. Si estáis interesados en realizar alguna entrevista, poneos en contacto con:

Rebeca Febrero
ambelliban@gmail.com
625022425


#agenda #musica #concerts #líban #cultura #migracio #migrants #dretshumans #interculturalitat #catala #barcelona #catalunya

DSAN

Developer