..... Inici | Ràdio | Recerca

Jornada Brúixola: Orientació i suport jurídic i psicosocial per a famílies vulnerables | 12 nov.

by 16:27 0 comentaris

L'Associació Salut i Família celebrarà, el proper 12 de desembre del 2018 al Caixa Fòrum de Barcelona, la Jornada Brúixola: Orientació i suport jurídic i psicosocial per a famílies vulnerables.

La jornada constarà de la presentació del Programa a càrrec de la Directora General de l'entitat, la Dra. Elvira Méndez. També es tractarà la temàtica de la substracció internacional de menors amb la Sra. Lidia Santos, advocada i experta en Dret Internacional Privat i,. finalment s'exposaran les experiències i lliçons jurídiques de la Sra. Concha Par, advocada experta en immigració de l'Associació Salut i Família i la Sra. Maria Helena Bedoya Advocada i experta en immigració CITE - Comissions Obreres de Catalunya.

Data: 12 de desembre de 2018, 9.45 a 14,00 h.

Caixa Fòrum
Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8
Barcelona, Catalunya

PROGRAMA I INSCRIPCIONS



La Asociación Salud y Familia organiza la Jornada Brújula: Orientación y apoyo jurídico y psicosocial para familias vulnerables.

La jornada constará de la presentación del Programa a cargo de la Directora General de la entidad, la Dra. Elvira Méndez. También se tratará la temática de la sustracción internacional de menores con la Sra. Lidia Santos, abogada y experta en Derecho Internacional Privado y,. finalmente se expondrán las experiencias y lecciones jurídicas de la Sra. Concha Par, abogada experta en inmigración de la Asociación Salud y Familia y la Sra. María Helena Bedoya Abogada y experta en inmigración CITE - Comisiones Obreras de Cataluña.

Fecha: 12 de desembre de 2018, 9.45 a 14,00 h.

Caixa Fòrum
Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8
Barcelona, Catalunya


PROGRAMA E INSCRIPCIONES


#dretshumans #migracio #conferencies #culturadepau #agenda #solidaritat #catalunya #barcelona 

DSAN

Developer