..... Inici | Ràdio | Recerca

Click BCN Intercultural | Concurs de fotografia intercultural de Barcelona

by 12:17 0 comentaris

Concurs de fotografia per promoure la convivència i la interculturalitat a la ciutat de Barcelona. Concurs de fotografia sobre la realitat de les persones d'orígens culturals diversos a Barcelona i que mostrin les aportacions que fan a la ciutat.

Termini de presentació: divendres 30 de novembre de 2018

_ Premis a la millor fotografia o fotoreportatge sobre: BCN intercultural: temàtica general · 600€
S'atorgarà al reportatge que destaqui per la seva qualitat tècnica i artística i que millor reflecteixi la diversitat intercultural present a la ciutat i les aportacions de la població d’origen divers a la societat.
_ BCN intercultural: infància i joventut · 600€
S'atorgarà al reportatge que destaqui per la seva qualitat tècnica i artística i que se centri en la realitat de la població infantil, adolescent o jove de la ciutat sota la mirada de la interculturalitat.
_ BCN intercultural: dones · 600€
S'atorgarà al reportatge que destaqui per la seva qualitat tècnica i artística i que millor reflecteixi la realitat de les dones d’orígens diversos presents a la ciutat i les seves aportacions a la societat.

Consulteu en aquest enllaç les bases.


#premis #fotografia #catalunya #barcelona #gratis #beques #agenda #patrimoni #interculturalitat #dretshumans #dretsdelspobles #solidaritat

.

Developer