..... Inici | Ràdio | Recerca

5a Edició de la Mostra Internacional CineMigrante Barcelona 2018

by 20:31 0 comentaris

La 5a Edició de la Mostra Internacional CineMigrante Barcelona arriba aquest any del 2 al 7 d'octubre del 2018. Sis dies en els quals CineMigrante es mou per tota la ciutat, del Gòtic a Sants i del Raval a Sant Gervasi amb una programació de més de trenta pel·lícules provinents de diversos països, retrospectives, convidades internacionals, projeccions a l'aire lliure, tallers de formació, trobades i debats, exposicions i teatre.

Amb les meves mans negres faig cinema:

Entre les principals activitats especials a desenvolupar-se durant el festival es troben la conferència Amb les meves mans negres faig cinema on comptarem amb exponents del black cinema i del moviment de defensa dels drets afroamericans.

Abd Al Malik a Barcelona:

El raper i poeta francès Abd Al Malik compartirà amb el públic local el seu recent documental biopic May Allah الله Bless Us. . . (Pel·lícula part de la programació central) i que a més participarà en activitats paral·leles i de trobada amb personalitats del món del rap i de la resistència.

Això, a més, amb projeccions, convidats locals i internacionals i trobades sobre la qüestió migrant travessats per eixos com feminisme, treball, mobilitat, drets humans i joventuts. T'hi convidem! Entrada #libre i #gratuita.

Les seus:

Es celebrarà al Centre Cívic Pati Llimona, al Casal de Barri Pou de la Figuera, al Casal de Joves Palau Alòs, a la Nau usurpada, a Zumzeig Cinema, a l'Ateneu del Raval, a la Universitat de Barcelona, ​​a l'Institut français Barcelona, al Goethe-Institut Barcelona ​i es projectarà a l'aire lliure al Pou De La Figuera i a la Plaça De Sant Felip Neri.

Més informació 


#cinema #fires #barcelona #catalunya #agenda #gratis #catala #noticies #cultura #interculturalitat #dretshumans #dretsdelspobles #migrants #migracio 

.

Developer