..... Inici | Ràdio | Recerca

Mulheres Unidas Contra Bolsonaro Barcelona

by 18:01 0 comentaris

Mulheres Unidas Contra Bolsonaro Barcelona
Dissabte, 29 setembre de 2018 · 17:00 h.
Plaça Sant Jaume, Barcelona, Catalunya.

El 7 d'octubre, hi haurà eleccions per a la presidència de Brasil. Aquest país passa moments molt delicats amb veritables amenaces a la llibertat i la democràcia.

Un dels candidats a la presidència de la república, un dels favorits per governar el nostre país durant els propers quatre anys, és un ExMilitar de l’Exèrcit i clar defensor de la dictadura i la tortura.
Aquest senyor, el Capità Jair Messias Bolsonaro és un ciutadà homofòbic, racista i misògin que incita l'odi i amb neonazis, entre els seus seguidors.


Les seves propostes de govern van en contra del desenvolupament de les minories i no garanteixen la
protecció de les dones, especialment en relació amb:


• Drets laborals: a Brasil, les dones reben un 30% menys que un home que realitza la mateixa funció.

• Seguretat - no creu que hi hagi "feminicidi" al Brasil, una dona és assassinada cada 2 hores.

• Salut pública: en contra de la despenalització de l'avortament.

Amb tot això, cal afegir els seus discursos misògins, que creiem cap persona hauria de fer-los i molt menys, un candidat a la presidencia de la república.

Davant d'aquesta aberració, més de 2 milions de dones s'han unit a les xarxes socials i han organitzat una manifestació en contra d’aquest candidat.

Aquest esdeveniment tindrà lloc a tot el món el 29 de setembre.

Nosaltres, les dones brasileres que vivim a Barcelona, hem sol·licitat autorització per a dur a terme una manifestació en contra d’aquest "Senyor", juntament amb els nostres compatriotes de Brasil i altres països, que considerem que manté una posició contrária al nostre país i és perillós per les seves idees violentes..

29 de setembre de 2018 a les 5:00 de la tarda a la Plaça Jaume.

Gràcies per la vostra atenció!

Dones brasileres a Barcelona contra Bolsonaro#Brasil #Manifestacions #Concentracions #America #Barcelona #Catalunya #Dones #Dona #racisme #feminisme 

TRTRT

Developer