..... Inici | Ràdio | Recerca

Premi Han Nefkens de videoart llatinoamericà

by 21:01 0 comentaris

La Fundació Han Nefkens i el Centro de Arte Contemporáneo de Quito impulsen el videoart amb un premi a Llatinoamèrica. Aquest guardó conjunt busca potenciar la producció artística internacional en aquest camp artístic contemporani. L'artista premiat rebrà finançament per realitzar el seu projecte durant un any complet i la seva obra es presentarà en l'exposició "Over the Clouds: vídeos from the Han Nefkens Foundation" al Centro de Arte Contemporáneo de Quito. 

La Fundació Han Nefkens i el Centro de Arte Contemporáneo de Quito (CAC Quito) han organitzat un premi que aposta per la potenciació internacional del videoart. Amb aquest objectiu, el Premi de Producció de Vídeo Art Fundació Han Nefkens - Centro de Arte Contemporáneo de Quitoo es converteix en una eina de dinamització de la producció d'aquest camp artístic i es dirigeix artistes de nacionalitat o origen llatinoamericà.

Aquest certamen oferirà a l'artista guanyador la quantitat de 15.000 dòlars per a la producció de la seva obra de videoart, finançada durant el període d'un any per la Fundació Han Nefkens, i una còpia de la mateixa serà inclosa en la col·lecció d'aquesta organització. La reunió del jurat per decidir el projecte mereixedor del premi, així com el seu anunci oficial, se celebrarà el proper 26 de juny a la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona, a les 19.30h. L'entrada a l'acte és gratuita.

Aquest nou premi segueix la línia de treball iniciada amb el Premi Han Nefkens - ARCOmadrid, que es dirigeix a la consolidació de la carrera dels candidats amb perfils artístics prometedors i amb perspectiva internacional. El projecte que resulti guanyador es presentarà en l'exposició "Over the Clouds: vídeos from the Han Nefkens Foundation" al Centro de Arte Contemporáneo de Quito, així com en diversos centres llatinoamericans i internacionals en una segona fase.

De la mateixa manera, en aquesta mateixa mostra de videoart s'exhibirà també l'obra de Maya Watanabe, l'artista guardonada amb el Premi Han Nefkens - ARCOmadrid 2018.

Més informació


#premis #cultura #barcelona #catalunya #agenda #interculturalitat #america #videoart #ecuador #quito #catala

TRTRT

Developer