..... Inici | Ràdio | Recerca

17-18 febrer | 6a Conferència Internacional 'Intercultural Competence 4.0' a Pune, Índia

by 17:52 0 comentaris

L'entitat Sietar Índia anuncia la seva 6a Conferència Internacional "Intercultural Competence 4.0" a Pune, la Índia, del 17 al 18 de febrer del 2018.

Com a conseqüència de la globalització, la competència intercultural sorgeix com un component essencial del treball, de l'estudi i de la prosperitat en un món on la tecnologia ha reduït l'espai geogràfic i augmentat la freqüència i la complexitat de les interaccions globals. Estem assistint a fortes tendències de deglobalització, que fan encara més dificil el desenvolupament de la competència cultural "inter" i "intra". A mesura que continuen els desafiaments, els professionals de la cultura han de treballar per garantir la seva rellevància per a tots els grups d'interès i, sens dubte, per als joves d'avui. La interdependència en el nostre entorn post-governacional, en xarxa i tecnològic. El món integrat és impossible sense la competència en l'àmbit de la intercultural.

Sietar Índia us convida a participar en la seva sisena conferència internacional on les sessions se centraran a:

1. Quins conceptes, eines i habilitats continuen sent valuosos per a la construcció de la competència intercultural? Com podem millorar la seva efectivitat tenint en compte els contextos canviats en què treballem avui, tenint en compte les necessitats de la joventut que viu, estudia i treballa en un món post-globalitzat?

2. Quins nous paradigmes i perspectives han d'integrar el camp de la interculturalitat per poder fer que el nostre món acadèmic / empresarial i les societats siguin  culturalment  més intel·ligents i inclusives?

3. Quines millores pràctiques han sorgit a la Índia i a la resta del món pel que fa a la col·laboració multicultural i l'aprofitament de la diversitat, especialment durant els períodes de transició i polarització?

Amb una especial dedicació a la Competència Intercultural 4.0, aquesta conferència oferirà una oportunitat única per conèixer el món canviant i evolutiu de la Competència Intercultural, a través de la mirada de la India.

+ informació: https://www.facebook.com/events/241734889693892/


#interculturalitat #asia #conferencies #DretsHumans #fires #catala

redacció

Developer