..... Inici | Ràdio | Recerca

16 i 17 des. | 1a Fira de Sobirania Alimentària i Economia Solidària d’Horta-Guinardó

by 1:37 0 comentaris


L’Associació APASSOS (Acció i Participació Social i Sostenible), amb el suport del Districte, organitza la primera Fira de Sobirania Alimentària i Economia Solidària d’Horta-Guinardó. La fira tindrà lloc els dies 16 i 17 de desembre del 2017 al Casal d’Entitats Mas Guinardó (Plaça de Salvador Riera) sota el lema “Aflorant alternatives arrelades als nostres barris”. Abans, el dimecres 13 de desembre del 2017, se’n farà la xerrada inaugural a càrrec de Marie Faye (Cooperativa Diomcoop), Núria Zapata (Mujeres Pa’lante) i Ivan Miró (La Ciutat Invisible).

La fira vol ser un espai de trobada a través del qual es pugui fer un itinerari per experiències reals i consolidades que contribueixen dia a dia a la transformació econòmica socialment responsable a través del compromís social, la redistribució de la riquesa i el respecte pel medi ambient. Tot això, a través de cinc àmbits temàtics representatius del territori:

-Sobirania alimentària: Consum responsable, agroecologia, horts urbans, ecologia i biodiversitat…
-Medi ambient: Energies renovables i eficiència energètica, gestió de residus (4Rs), mobilitat sostenible…
-Temps i cures: Criança, economies feministes, integració social, conciliació, persones grans, joves, lleure…
-Cultura i educació: Educació per al desenvolupament, polítiques culturals, gestió de bens comuns…
-Comunitat i moviments socials: Acció social, justícia social, activisme, integració i inclusió social…

Programa de la fira:


#salut #agenda #intercultural #interculturalitat #sostenibilitat #solidaritat #fires #festivals #dona #dones #conferencies #alimentacio #barcelona #ecologia #catalunya #europa #catala

TRTRT

Developer