..... Inici | Ràdio | Recerca

16 des.17.30h | Concentració pel tancament i vaga de fam per exigir papers per a tothom a Pl Catalunya de Barcelona

by 13:14 0 comentaris

L'entitat 'Papeles Y Derechos Para Todos y Todas' ha convocat a les persones que vulguin donar suport al tancament i a la vaga de fam per aquest dissabte 16 de desembre del 2017 a les 17.30h a la Plaça Catalunya de Barcelona. L'acte pretén exigir al govern espanyol papers per a totes les persones en situació irregular i denunciar les innumerables injustícies legals que encara pateixen les persones migrants a l'estat espanyol. La tancada durà per lema: Ni explotació, ni discriminació. Papers sense el requisit del contracte. Nacionalitat sense exàmen ni taxes. Empadronament per a tothom.

Itacat Ràdio ha realitzat una entrevista a Enrique Mosquera i Kevin Ejukonemo, membres de l'entitat. La xerrada va tenir lloc el divendres 15 de desembre del 2017, a la seu del CIEMEN de Barcelona. A càrrec de la Maria Dantas i l'Omaira Beltrán per a Itacat Ràdio.

Itacat Ràdio és un projecte d'ITACAT. Agència de Comunicació Intercultural, realitzat gràcies al suport de l'equip de comunicació de Xarxa BCN Antirrumors, l'Ajuntament de Barcelona, L' Associació Intercultural Llatins per Catalunya, el Centre Internacional Escarrè per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN) i l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT.

Canal de Itacat Ràdio a Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC-TKd-zC2tLcGvJCYDIEodg/videos


#concentracions #agenda #racisme #discriminacio #solidaritat #catalunya #barcelona #europa #africa #america #asia #migrants #migracions #dretshumans #catala

TRTRT

Developer