..... Inici | Ràdio | Recerca

4 des. | Projecció i fòrum: 'Històries de vida, Aissatou i Hamdyiah' a Can Felipa

by 13:12 0 comentaris


Aquest 2017, l'entitat Fundació Guné, conjuntament amb l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya, han tingut l'oportunitat de portar a terme els tallers Teixint cultures al Centre Cívic Can Felipa, al barri del Poblenou de Barcelona. Uns tallers on dones provinents de molts indrets del món han creat un espai de coneixement i reflexió a l'entorn de les migracions, reflexionant sobre qui són i quina és la seva identitat.

Ha estat una oportunitat per descobrir les diverses formes de pensar, de ser i de fer segons les nostres cultures i tradicions. Les participants han tingut espai per a conèixer i mostrar el seu entorn social i cultural i ho han fet mitjançant una càmera, donant lloc a peces audiovisuals que ens apropen a aquestes múltiples realitats.

El dilluns 4 de desembre del 2017, a les 19.30 h, al centre Cívic Can Felipa, es presentaran els resultats. Gràcies a la projecció, podrem conèixer les històries de l'Aissatou i la Hamdyiah, dues dones que ens apropen a la cultura guineana i iraquiana a través de les seves vides. Un cop finalitzada la projecció s'obrirà un espai de debat amb les protagonistes i els assistents. No us ho perdeu!

Mes informació

Cívic Can Felip
Pallars, 277
Barcelona
http://www.cccanfelipa.cat/


#agenda #interculturalitat #immigracio #actes #tallers #Barcelona #Catalunya #projeccions #gratis #dona #dones #cultura #dretshumans #entitats #discriminacio #africa #asia #catala

OBS

Developer