..... Inici | Ràdio | Recerca

2 des. | Visita comentada a l’exposició sobre Palestina “Jerusalem ID” a Girona

by 14:45 0 comentaris

Visita comentada pedagògica a l'exposició "Jerusalem ID"
Dissabte 2 de desembre del 2017, a les 17h.

Bòlit_LaRambla, Sala Fidel Aguilar
A càrrec de Maria Salicrú-Maltas, mestra i membre de Mapasonor

Inscripció gratuïta imprescindible a info@bolit.cat o  972427627

"Jerusalem ID", és una exposició que pretén divulgar la vida dels palestins que habiten a la part est de Jerusalem (Cisjordània). De la mà de Maria Salicrú, mestra i pedagoga, descobrirem com el govern d'Israel humilia de manera sigil·losa als palestins de la ciutat dia rere dia. A l'exposició trobem diversos exemples que donen a conèixer l'existència d'una "violència suspesa" a Jerusalem Est detallats per Mapasonor i l'artista Domènec a través de mapes i petits documentals on diversos testimonis ho relaten.

Es tracta d'una exposició per treballar la justícia social i els drets humans, per reflexionar sobre la vida d'aquells alumnes palestins que no poden acudir a l'escola amb normalitat ni amb les condicions adequades. Un alumnat que tampoc pot gaudir de molts parcs per jugar, ni d'altres drets bàsics dels que hauria de disposar un infant.

L'exposició també dóna a conèixer la humiliació que reben els seus familiars envers les seves terres, cases, carreteres, etc...diverses estratègies molt ben pensades pel govern israelià per deteriorar a diari la identitat i l'existència del poble palestí davant la imparcialitat mundial. 

Més informació


Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona
Plaça del Vi 1 17004 Girona
Tel. 972 427 627
www.bolit.cat


#dretshumans #exposicions #museus #cultura #gratis #agenda girona #catalunya #refugiats #discriminacio #migrants #pau #islamofobia #guerres #racisme #fotografia #palestina #orientmitja #israel #catala

redacció

Developer