..... Inici | Ràdio | Recerca

18 Nov, 18:30 | No els anomenem migrants clandestins

by 17:07 0 comentaris


El Dr. Bartolo ha supervisat l’atenció mèdica prestada a més de 250.000 migrants arribats a l’illa italiana de Lampedusa des dels anys noranta. A més de salvar un gran nombre de vides, també ha après moltes coses de les històries que hi ha darrere d’aquestes vides. En la Conferència Anual de 2017, el Dr. Bartolo compartirà aquestes experiències amb nosaltres.

L’acte inclourà un recital poètic a càrrec de Dominic Hand, guanyador del prestigiós Premi Newdigate 2017 al Regne Unit, qui llegirà poemes especialment creats per a l’ocasió. D’altra banda, els assistents podran visitar l’exposició fotogràfica Hopeful Journeys, on s’exhibeix material de la fotògrafa i antropòloga visual Tatiana Diniz. La mostra recull una sèrie d’històries reunides en el marc del projecte d’UNU-GCM sobre migració al Mediterrani.

Trobareu més informació a la pestanya Related Files

A l’auditori hi haurà traducció simultània de l’italià a l’anglès, al català i al castellà. Així mateix, l’acte es retransmetrà per streaming en anglès per a aquelles persones que no hi puguin assistir a gcm.unu.edu. L’accés és gratuït però cal inscripció prèvia, ja que el nombre de places és limitat.

#Agenda #refugiats #DretsHumans 

OBS

Developer