..... Inici | Ràdio | Recerca

Del 20 al 22 d'oct. | 6a Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC)

by 23:58 0 comentaris


Se celebra del 20 al 22 d'octubre del 2017 i enguany el lema és “Ni teu, ni meu. Nostre! Fem comunitat”.

La Fira d'Economia Solidària té la finalitat de donar a conèixer les iniciatives i donacions de l'economia social i solidària, fomentar la cooperació entre projectes i agents, divulgar els valors de l'economia social i solidària entre la ciutadania i esdevenir un espai de reflexió i generació de discurs crític.

En aquesta FESC 2017 volen aprofundir en aquestes nocions de què és allò comú i com es garanteix que el que creem hi pertanyi. Enfront d’un capitalisme individualista i privatiu, volen construir una economia col·lectiva i accessible.

En aquest moment d’auge de l’ESS en el qual s'ha aconseguit que algunes administracions hi estiguin apostant com una font de creació de llocs de treball, volen aprofitar l’espai de la FESC per preguntar-se com ens afecta això i quines dependències ens genera.

A la Fira es troben representats aquells productes i serveis per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comerç just, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

L'entrada és gratuïta i oberta a tothom, excepte el sopar de la Nit de l’Economia Solidària. També hi ha activitats i tallers infantils.

Desde la Xarxa d'Economia Solidària (XES), que organitza l'esdeveniment, volen aprofundir en la construcció col·lectiva de l'economia social i solidària i en el fet que allò que genera també ha de destinar-se a la comunitat. Volen contruïr una economia col·lectiva i accesible a tothom en contraposició al capitalisme privatiu i individualista, en un moment d'auge de l'ESS.


#fires #catalunya #barcelona #agenda #economia #solidaritat

TRTRT

Developer