..... Inici | Ràdio | Recerca

NoComparteixoRumors | Acció comunicativa de la Xarxa Bcn Antirumors

by 18:32 0 comentaris

Avui ha tingut lloc la presentació de l'acció comunicativa  #NoComparteixoRumors, impulsada per La Xarxa BCN Antirumors i l’Ajuntament de Barcelona per donar resposta davant l’augment de missatges discriminatoris envers la diversitat cultural arran dels atemptats del passat 17 d’agost.  Aquesta infografia, vol ser un recurs antirumors, per ser viralitzada a les xarxes socials explicant la importància de no compartir els rumors sobre la diversitat cultural i el missatges discriminatoris.

Per tenir un bon impacte a les Xarxes: Twitter, Facebook i Instagram,es porposa les entitats que fan part de La Xarxa  Bcn Antirumors comparteixin aquesta infografia conjuntament amb el hastag #NoComparteixoRumors amb l’objectiu principal de sensibilitzar sobre el fet de NO viralitzar Ni compartir els missatges i rumors discriminatoris que es troben a les xarxes socials, per tant aquesta acció  és un posicionament i una declaració d’intencions. 

La presentació d'aquesta acció s'ha dur a terme avui 18 d'agost del 2017 a la Sala Lluís Companys. de l'  Ajuntament de Barcelona, amb les intervencions de Lola Lopez, Comissionada d’Immigració i Diversitat, qui va explicar el sentit d'aquesta Infografia després dels atemptats. També ha parlat, Elena Caballé, de l'Institut Diversitas i membre de la Comissió d’Estratègia i Jose Peñin de SOS Racisme i membre del Grup de Comunicació de la de la Xarxa BCN Antirumors, quins van explicar el procés seguit per fer la Infografia i han fet una crida a tothom a utilitzar-la.

#racisme #migracions #barcelona #catalunya #agenda #comunicaco #campanyes #interculturalitat #interreligiositat #LGTI 

OBS

Developer