..... Inici | Ràdio | Recerca

28 maig | 2a Fira Gastronòmica Intercultural de Pedreguer

by 18:53 0 comentaris

El cap de setmana del 27 i 28 de maig del 2017 tindrà lloc al carrer de Joana Escorna de la vila de Pedreguer (Alacant, País Valencià) la II Fira Gastronòmica Intercultural de Pedreguer. Organitzada per la Regidoria de Festes, amb la col·laboració de diverses entitats i col·lectius del municipi, l'esdeveniment permetrà a les persones assistents gaudir de la degustació de menjars tradicionals de Pedreguer i d'arreu del món en un ambient lúdic i festiu.

Després de l'èxit de la primera edició, enguany la Fira ha incorporat diverses novetats, entre les quals destaca especialment la seua extensió a tot el cap de setmana i la consegüent programació d'un ventall més ampli d'activitats per a tots els públics.

En este sentit, dissabte tindran lloc a les 12,30 hores l'obertura de les paraetes de la Fira, a més de l'actuació del Grup de Danses de Pedreguer. També s'han programat tres concursos culinaris: un Superxef Júnior d'elaboració de malcriats per a xiquets i xiquetes i dos concursos per a adults, un d'arros al forn i un altre de paelles.

La vesprada estarà amenitzada pels concerts dels grups Deliri – a les 19:30 h.- i IV Cuatro, a les 23:00 hores. A les 23:30 hores, al Rockòdrom, la Quintà 2017 ha organitzat una discomòbil.

El diumenge al matí s'obrirà la Fira a les 11 hores i serà el torn d'una concentració de patinatge, d'uns tallers de taixi i de cuina en família i les actuacions de la Muixeranga de la Safor (11:45 h) i del grup Black Glitter (12:45 h), mentre que a la vesprada, a partir de les 17 hores, tindran lloc jocs infantils i l'espectacle de teatre d'animació de carrer "Satsuma 3.0".

Amb aquest esdeveniment, i amb l'excusa de l'intercanvi gastronòmic, la Fira pretén oferir als veïns i veïnes de Pedreguer i de la comarca un punt de trobada entre les persones d'origen divers que hi resideixen, alhora que completar l'oferta festiva i d'oci existent al municipi, des de l'arrelament al territori i la tradició.



#Alacant #agenda #interculturalitat #PaisValencia #fires 



redacció

Developer