..... Inici | Ràdio | Recerca

16-19 maig | 4art Taller de Cuina Intercultural al Mercat Municipal de Villena

by 19:18 0 comentaris

La regidoria de Migracions de Villena (País Valencià) ha organitzat la 4a edició del Taller de Cuina Intercultural al Mercat Municipal la setmana que ve entre el 16 i el 19 de maig de 2017.

Dins de les activitats del III Pla Intercultural de Villena, la regidoria de Migracions i la Xarxa Pangea, anteriorment coneguda com AMICS, han organitzat el IV Taller de Cuina Intercultural. "Aquest any variem una mica el programa habitual del taller amb cuina més europea", ha indicat el responsable de la Xarxa Pangea a Villena, Francisco Carrión.

El taller es desenvoluparà en les cuines del Mercat Municipal de Villena de dimarts a dijous. Es tracta d'un taller gratuït perquè les persones de diferents països interrelacions entre fogons i mostrin alguns dels plats típics del seu país a la resta de participants.

Els participants en aquesta quarta edició portaran plats típics de: Senegal, Romania, Armènia, El Sahara i Espanya. El taller és gratuït tot i que cal inscriure degut a l'aforament limitat a quinze persones que existeix per treballar a les cuines del Mercat.

Les persones interessades a participar han d'acudir a la seu de la Xarxa Pangea (antiga oficina AMICS) en el Carreró El Noi, envieu un mail a redpangea@villena.es o per telèfon al número 96.580 11 50 marcant les extensions: 851, 852 i 853.


#paisvalencia #interculturalitat #fires #concursos #premis #cultura #agenda

TRTRT

Developer