..... Inici | Ràdio | Recerca

2 març | Taula rodona 'Religions en diàleg: En què creuen els joves?' a l'Espai Avinyó

by 12:55 0 comentaris

"Religions en diàleg: En què creuen els joves?"

Taula rodona on es parlarà, des d'una mirada jove, sobre la vivència de la religió. Es reflexionarà sobre les creences religioses de joves de diferents orígens culturals, al seu dia a dia, en una societat secularitzada i les seves motivacions per participar en projectes de diàleg interreligiós (els joves ponents van participar en la primera edició del projecte "Constructors de Ponts" de l'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós).

Dijous 2 de març del 2017, a les 18:30 h, al Palau Alòs (c. Sant Pere Més Baix, 55. Barcelona).

Amb la participació de:

- Gagandeep Singh. Nascut a la Índia el 1996 i resident a Barcelona des de fa 8 anys. Estudia ciències de la computació i participa com a voluntari habitual de la comunitat sikh de Sant Adrià.

- Fatima Belghirane El Moussaoui. Nascuda a Barcelona el 1991 i graduada en educació infantil. Actualment és doctoranda del programa "Educació en valors i ciutadania" de la Universitat de Barcelona.

- Xavier Real. Nascut a Sabadell el 1994 en el sí d'una família mormona. Estudiant d'Història a la Universitat Autònoma de Barcelona on actualment també treballa al Departament d'Enginyeria Química i Ambiental.

- Daniel Ribas. Nascut a Olesa el 1996 en una família catòlica tot i que ell no segueix cap tradició religiosa. És estudiant de Psicologia a la Universitat de Barcelona i també és músic i ballarí.

Amb la moderació de:

- Verónica Sartore, coordinadora del Grup de Diversitat Religiosa del projecte Constructors de Ponts i membre de diverses iniciatives de diàleg interreligiós a Barcelona.

Aquest espai de diàleg servirà per visualitzar algunes de les iniciatives de diàleg interreligiós impulsades a Catalunya per joves.

Aquesta activitat s'ha organitzat amb la col·laboració de l'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: bit.ly/jovesreligions

+ informació: sobre els continguts de l'activitat Religions en diàleg


#interreligiositat #conferencies #barcelona #catalunya #dretsdelspobles #dretshumans #interculturalitat

redacció

Developer