..... Inici | Ràdio | Recerca

13è Festival de Sopes del Món - 13 de març

by 11:18 0 comentaris


 

 

Veïns i veïnes, entitats i col·lectius, aneu preparant fogons i espècies, olles i condiments, que s'apropa el 13è Festival de Sopes del Món Mundial!!!!

La Xarxa d'Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, us convidem a participar en aquesta gran festa per la convivència que tindrà lloc el proper diumenge 13 de març, a partir de les 12 h., a la marquesina de la Via Júlia. Hi haurà circ amb la "Cia Vaques" i l'espectacle "Ye Orbayu", blues amb los Combos de la Escuela de Blues i moltes sopes!!!

Si voleu participar, només cal que ens feu arribar la vostra recepta abans del 28 de febrer. Trobareu tota la informació necessària al document adjunt.

Animeu-vos a sorprendre'ns amb la vostra recepta!!!

Trobareu tota la informació al nostre blog http://festivalsopes.9bacull.org/

 

Xarxa 9 Barris Acull

Via Favència 288 A

08042 Barcelona

93 276 89 96

www.9bacull.org

 

Vecinos y vecinas, entidades y colectivos, ir preparando fogones y especies, ollas y condimentos, que se acerca el 13º Festival de Sopas del Mundo Mundial!!!!
La Xarxa d'Intercanvi de Coneixements i la Xarxa 9 Barris Acull, os invitamos a participar en esta gran fiesta por la convivencia que tendrá lugar el próximo domingo 13 de marzo, a partir de las 12 h., en la marquesina de la Vía Júlia. Habrá circo con la "Cia Vaques" y  el espectáculo "Ye Orbayu", blues con los Combos de la Escuela de Blues, y muchas sopas!!!
Si queréis participar, sólo hace falta que nos hagáis llegar vuestra receta antes del 28 de febrero. Encontraréis toda la información necesaria en el documento adjunto.
Animaros y sorprendernos con vuestra receta!!!

Encontraréis toda la informació en nuestro blog http://festivalsopes.9bacull.org/

 

redacció

Developer