..... Inici | Ràdio | Recerca

Xerrada-debat "Desaparicions forçoses: Colòmbia i Mèxic. Dj 12, 19h.

by 23:17 0 comentaris


Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia convida a la xerrada-debat "Desaparicions forçoses: un crim que no prescriu. Els casos de Colòmbia i Mèxic". Dijous 12, 19h. Tàpies 1-3.

Amb la presència d'Andrea Torres Bautista, de la Fundación Nydia Erika Bautista de Colòmbia, que abordarà la problemàtica de la desaparició forçosa al seu país, particularment en l'afectació que té per a les dones.

Així mateix, l'Associació Catalana per la Pau explicarà el tema de fosses comunes al Meta, Colòmbia i Educació per a l'Acció Crítica el cas d'Ayotzinapa, Mèxic, on el passat mes de setembre 43 estudiants van ser desapareguts forçosament.
-------

Os invitamos a la charla-debate "Desapariciones forzosas: un crimen que no prescribe. Los casos de Colombia y México". Jueves 12, 19h. Tàpies 1-3.

Con la presencia de Andrea Torres Bautista, de la Fundación Nydia Erika Bautista de Colombia, que abordará la problemática de la desaparición forzosa en su país, particularmente en la afectación que tiene para las mujeres.

Asimismo, la Associació Catalana per la Pau explicará el tema de fosas comunes en el Meta, Colombia y Educació per a l'Acció Crítica el caso de Ayotzinapa, México, donde el pasado mes de septiembre 43 estudiantes fueron desaparecidos forzosamente.


Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia
www.taulacolombia.org

C/Tàpies 1-3 08001 Barcelona
Tel. 93 329 03 53

 


redacció

Developer