..... Inici | Ràdio | Recerca

SOM RAP taller gratuït per joves a Barcelona. És moment de fer RAP junts!

by 13:28 0 comentaris


SOM RAP és una iniciativa de l'Associación Intercultural Llatins per Catalunya, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona. L'objectiu és escoltar i donar eines musicals i aprofundir el concepte del RAP . El Rap és una de les manifestacions artístiques que permet entreveure l'inconformisme que es té sobre la societat i per això pot ser una eina educativa per als i les joves de Barcelona.
Per aquesta raó s'organitzaran 6 tallers a l'espai Jove La Fontana els dissabtes 8, 15, 22,29, de novembre i 13 i 20 de desembre.
El taller serà impartit pel cantant de Rap ATHANOR (Abel Bascuñana), amb la participació d'altres Rapers que compartiran amb els joves la història del Rap, tècniques de composició i producció musical, per a l'elaboració d'una peça conjunta.

-----

SOMOS RAP es una iniciativa de la Asociación Intercultural Latinos por Cataluña, con el apoyo del Ayuntamiento de Barcelona. El objetivo es escuchar y dar herramientas musicales y profundizar el concepto del RAP. El Rap es una de las manifestaciones artísticas que permite entrever el inconformismo que se tiene sobre la sociedad y por ello puede ser una herramienta educativa para los y las jóvenes de Barcelona.
Por esta razón se organizarán 6 talleres en el espacio Joven La Fontana los sábados 8, 15, 22,29, de noviembre y 13 y 20 de diciembre.
El taller será impartido por el cantante de Rap Athanor (Abel Bascuñana), con la participación de otros Raperos que compartirán con los jóvenes la historia del Rap, técnicas de composición y producción musical, para la elaboración de una pieza conjunta.

OBS

Developer