..... Inici | Ràdio | Recerca

Documental "Argentinian Lesson": petites grans històries de migració

by 6:26 0 comentaris

Una mirada íntima a la vida d'una família polonesa arribada a l'Argentina.

>Divendres 17 d'octubre, 17h al Museu d'Arqueologia de Catalunya.

El projecte de convivència intercultural Xic del Poble-sec i l'Espai us proposem aquest documental en què es reflexiona sobre "la vida" i els processos migratoris .

> Sinopsi: Després de la caiguda del comunisme el 1989, el govern polonès decideix mantenir el contacte amb les persones que van emigrar creant un programa per conservar els vincles amb les generacions que van néixer fora del territori. Wojciech Staroń retrata el trasllat de la seva família de Polònia a l'Argentina, on la seva dona farà classes de llengua polonesa. Allà el seu fill Janek, de vuitanys, coneix la Marcia, una nena argentina d'onze anys d'origen polonès, amb qui s'endinsarà en les complexitats de la vida adulta.
En acabar la projecció obrirem un espai de conversa amb el fi d'establir paral•lelismes entre dues realitats tan llunyanes com poden ser l'Argentina dels anys 90 del segle passat i la del Poble-sec actual.

> Ponents: Activitat organitzada amb el Projecte Xic del Poble-sec i El Museu d'Arqueologia de Catalunya
> Hora: Divendres 17 d'octubre. 17h
> Lloc: Museu d'Arqueologia de Catalunya. Passeig de Santa Madrona, 39 - 41, 08038 Barcelona | Entrada gratuïta sense necessitat d'inscripció prèvia.

redacció

Developer