..... Inici | Ràdio | Recerca

Projecció del documental "Pistes per a un model de vida sostenible" avui a les 18.30 al CCCB

by 11:51 0 comentaris

Avui a les 18.30 al CCCB - Aula 2 (Montalegre, 5 - BCN) , es projectá el documental "Pistes per a un model de vida sostenible", un treball emmarcat en la campanya "Actua amb Cures. Transforma la Realitat" d'InteRed ONGD, que ha comptat amb la col·laboració d'Amaia Pérez Orozco, Yayo Herrero, Ignacio Buqueras i Bach, Ana Moreno Arena i Territorio Doméstico. 

L'audiovisual contribueix a fomentar les relacions igualitàries entre gèneres, viure millor amb menys per garantir la sostenibilitat del planeta i promoure el desenvolupament integral de les persones, amb la finalitat que els treballs de cures, tradicionalment considerats com a femenins i assumits per dones, es reconeguin y seiguin coresponsabilitat d'empreses, Estat, homes i joves. 

En acabar la projecció, Mercedes Miliano - Representant de la Confederación Nacional de Mujeres Campesinas de República Dominicana - i Alicia de Blas - experta en educació per al desenvolupament, equitat i gènere - compartiran amb el públic la seva visió sobre els efectes de l'actual model de desenvolupament, cadascuna des de les seves vivències. 

L'activitat és gratuïta i compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona però agraïm la inscripció per tal de poder preveure assistència: https://docs.google.com/forms/d/1FNESgBdbEhzK1PLiyXh0q5A-6oJl7l052nOSYO6RDgY/viewform?usp=send_form

redacció

Developer