..... Inici | Ràdio | Recerca

Balkabarna festiva

by 23:59 0 comentaris

Primer festival dedicat a les músiques balcàniques i de l'Europa de l'Est a Barcelona.

 Amb una programació que inclou cinc grups, dos dj's, una exposició fotogràfica i la projecció d'un documental, el festival es desenvoluparà els dies 10 i 11 de maig en el nou espai Barcelona Culture World.

Davant l'evident interès que respira la ciutat per les músiques que arriben des de l'est europeu i d'un sòlid conjunt de grups locals que alimenten els seus projectes artístics amb la referència dels repertoris populars d'aquesta part del continent, BalKaBarNa Festival vol convertir-se en la referència per consolidar tot aquest moviment.

Una altre particularitat de BalKaBarNa Festival és que la venda anticipada d'entrades es realitza a través de Verkami, en una campanya de micromecenatge que busca construir un festival compartit, participatiu i autofinançat. En el web www.balkabarna.com es poden comprar aquestes entrades i accedir a diferents descomptes i regals.

En aquest correu-e viatgen adjunts el dossier i el cartell del festival. També us deixo un parell d'enllaços en què trobareu fotografies per il·lustrar qualsevol nota que vulgueu publicar (aquí) i un petit vídeo promocional (aquí).



BalKaBarNa Festival
10 i 11 de maig | Barcelona Culture World
balkabarna.com  |  facebook.com/balkabarna  |  @balkabarna


redacció

Developer