..... Inici | Ràdio | Recerca

Dóna per a les dones que transformen el món

by 18:46 0 comentaris
Després del 8 de març, des de Calala-Fons de Dones volem animar-te a seguir reivindicant els drets de les dones i sumar fons per a les dones que transformen el món tots els dies de l’any des de les seves organitzacions. Enguany repartirem entre grups i xarxes de l’Estat espanyol, Llatinoamèrica i el Carib els 20.000 euros que vàrem recaptar el 2013. Volem renovar el nostre suport a les organitzacions de dones que es van beneficiar del nostre programa de donacions el 2013, i ens agradaria estendre’l a més grups. Per assolir aquest objectiu necessitem reunir 4.000 euros en total. Ens ajudes? Des de 10, 20, 50 o 100 euros, cada aportació suma per recolzar la sostenibilitat del moviment de dones. Fes la teva donació al compte amb IBAN ES77 2100 3277 1022 0017 6934 o a la nostra web.
Diners per al moviment de dones que milloren les seves vides i la de tothom
Autoria: Alvaro Minguito, Periódico Diagonal
Aquest 2014 destinarem 10.000 euros al Programa de Donacions a Organitzacions de Dones de l’Estat espanyol, que serviran per recolzar el moviment de dones davant la progressiva retallada de drets i finançament: des de 2008, la partida pressupostària per a polítiques d’igualtat s’ha retallat un 56 % i enguany les subvencions per a organitzacions socials i de dones s’han reduït a la meitat respecte a 2013. L’any passat aquest programa va repartir 9.100 euros entre set grups: la cooperativa Tamaia-Viure Sense Violència, que treballa des de fa més de 20 anys en la prevenció, atenció i sensibilització per eradicar les violències de gènere; La Fondona, Fons de Documentació Feminista/ LGTBI/ Queer; l’organització de migrades Mujeres con Voz, que gestiona l’Escola de Apoderament de Getxo; les Brujas Migrantes, que gestionen un programa de ràdio a Ràdio Vallekas (Madrid); el grup de treballadores de la llar recolzat per l’Oficina de Drets Socials de Sevilla i la Red de Mujeres Latinoamericanas y del Caribe en España,, que agrupa diferents organitzacions de migrades a l’Estat Espanyol.
 Foro de Mujeres por la Vida

Els altres 10.000 euros seran per al nostre Programa de Donacions a Organitzacions de Llatinoamèrica i el Carib, que el 2013 va repartir la mateixa suma entre tres grups: la Colectiva Juvenil Feminista del Salvador, el Foro de Mujeres por la Vida de Honduras i elGrupo de Mujeres Ixchel de Guatemala.

Des del 2010, a Calala-Fons de Dones hem repartit gairebé 100.000 euros entre grups de dones de l’Estat Espanyol, Llatinoamèrica i el Carib. Som part del moviment al què recolzem per millorar la vida de milers de dones i de les comunitats on intervenen i estem integrades a la Xarxa Internacional de Fons de dones que, des dels anys 80, busca noves fonts de finançament per donar suport als moviments de dones arreu del món.

Concreta la teva solidaritat i dóna per a les dones que treballen pels seus drets cada dia!

OBS

Developer