..... Inici | Ràdio | Recerca

CORREDORS DE FONS: documental sobre la problemàtica dels menors indocumentats i el pas a la majoria d'edat.

by 9:36 0 comentaris

Corredors de Fons és un documental dirigit per Isabel Fernández i protagonitzat per l’Ahmed, en Lukman i en Mamadou; tres joves que van emigrar dels seus països i han rebut el suport del Servei d’Acompanyament Especialitzat en Joves de la Fundació Mercè Fontanilles.

El documental explica a través d’aquests tres testimonis la situació dels joves immigrants en el nostre país: com arriben a Europa, quins són els seus somnis, les dificultats que es troben en la seva nova vida…

D’igual forma, la peça mostra el suport i l’ajuda de les diferents institucions i entitats d’acció cívica i social que actuen en l’àmbit dels joves immigrants.

Les projeccions aniran seguides d’un col·loqui amb els protagonistes i representants d’entitats que els recolzen en el seu trajecte, com ara el SAEJ, Punt de Referència o Fundació Èxit.

Horaris

Dijous 6 de febrer: 20:00h

Dijous 13 de febrer: 20:00h

COMPRAR ENTRADES

Cinemes Girona, Sala: 2
Qualificació: Apta per a tots els públics
Versió: Castellà / Català

Cinemes Girona: http://www.cinemesgirona.cat/projeccions/corredors-de-fons-dijous-16-23-i-30-de-gener-a-les-2000h-les-projeccions-aniran-seguides-dun-col%c2%b7loqui-amb-els-protagonistes-i-representants-dentitats/

http://vimeo.com/45830555

redacció

Developer