..... Inici | Ràdio | Recerca

Un altre any de :'No nos cabe tanta muerte'

by 21:26 0 comentaris

A Granollers inaugura la propera setmana la mostra itinerant "No nos cabe tanta muerte" Memorial a Ciudad Juárez, que ja porta diverses exposicions a Catalunya.
"No nos cabe tanta muerte" és un Projecte col · lectiu itinerant que mostra obres realitzades per artistes de Diverses nacionalitats que homenatgen, des de mirades i cultures Diferents, els víctimes dels feminicidis de Ciudad Juárez.L'exposició vol ser una eina de denúncia a través del respecte i la memòria. Mostra inclosa en la programació del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones.

Els artistes participants són A. Rivera, H. Chaki, M.Romero, M. Hamada, M. Ruiz, M. Roure, P. Laverde, P.Martínez, R. Green. R. Diumenge, M. Lozano, M. Martell, X. Pérez Grobet, S. Antolin, JA Peraza i G.García.
Podran veure aquesta exposició al rocaumbert Espai d'Arts, a la Sala Zero.

La inauguració és dijous 7/11/13 a les 20 ha l'Espai d'Arts, acte que és podrà ver la performance "Ni una més" A càrrec de l'artista Mònica Ruiz, ia les 21 h el recital "Abans que ens oblidin "de Muna Maklouf (cantant, compositora i antropòloga mexicana).

OBS

Developer