..... Inici | Ràdio | Recerca

4a Setmana de l’Humor Llatinoamericà

by 20:55 0 comentaris
La 4a Setmana de l'Humor Llatinoamericà, esdeveniment organitzat per Casa Amèrica Catalunya, es celebrarà de l'11 al 15 de novembre vinents. Artistes, titellaires, músics, actors, humoristes, pallassos, guionistes, monologuistes, periodistes i fins i tot un semiòleg ens mostraran les particularitats dels seus respectius contextos, visions i trajectòries artístiques.

La Setmana de l'Humor Llatinoamericà de Casa Amèrica Catalunya es celebra des del 2007 amb una periodicitat biennal. El seu propòsit és endinsar-se en tot allò que promou el somriure o la hilaritat dels altres en tant que eina per afavorir el mutu coneixement, l'interès i el respecte.

En aquesta quarta edició participaran, entre altres, l'artista argentino-català Joaquín Daniel; el reconegut músic i humorista xilè Rafael Verdugo, Felo; el semiòleg veneçolà Víctor Fuenmayor; l'actriu i directora argentina Mónica Cabrera, i l'ONG Pallassos sense Fronteres.

Les sessions de la 4a Setmana de l'Humor Llatinoamericà es duran a terme en dos indrets de la ciutat de Barcelona: el Teatre Poliorama (La Rambla, 115) i Casa Amèrica Catalunya (Còrsega, 299).

Al Poliorama s'hi celebraran l'espectacle Radioman, de Joaquín Daniel; l'espectacle-concert Felonías, de Felo, i l'espectacle de titelles del Brasil, per Trapusteros Teatro, Una història senzilla (en idioma portuguès).

Per la seva banda, la seu de Casa Amèrica Catalunya albergarà El somriure que li falta a Colòmbia, homenatge al periodista, activista i pioner de l'humor polític Jaime Garzón, assassinat el 1999, víctima del clima de violència política que pateix Colòmbia des de fa dècades. En aquest acte hi intervindran el guionista colombià i amic personal de Garzón Antonio Morales; el guionista i actor del programa de Televisió de Catalunya Polònia, Manel Lucas; Rafael Verdugo, Felo, i Mónica Cabrera.

La seu de l'entitat també serà escenari de Teoria i pràctica de la risibilitat política, per Víctor Fuenmayor; de la presentació del vintè aniversari de l'ONG Pallassos sense Fronteres amb actuació de Pep Callau, Jordi Saban i + Tumàcat i de l'espectacle de cloenda Arrabalera, mujeres que trabajan, a càrrec de Mónica Cabrera.

NOTA IMPORTANT:

Funcions al Teatre Poliorama. Entrada numerada: 5 euros (preu únic)

Entrades a la venda

Taquilles del Teatre Poliorama (La Rambla, 115)

Casa Amèrica Catalunya (Còrsega, 299)

Ticketmaster. Espectacle Hoy estamos, per Radioman (Joaquín Daniel). Dilluns 11 de novembre.

Ticketmaster. Espectacles Una història senzilla per Trapusteros Teatro i Felonías per Felo. Dimarts 12 de novembre.

Activitats a Casa Amèrica Catalunya. Entrada lliure fins a completar l'aforament.

redacció

Developer