..... Inici | Ràdio | Recerca

Dijous 7 de novembre: Xerrada amb César Jerez sobre Moviments socials i Pau a Colòmbia

by 21:09 0 comentaris
El passat mes de setembre vam rebre noticies de primera mà sobre la vaga del sector agrari colombià gràcies a una videoconferència des de Colòmbia amb César Jerez, un dels portaveus nacionals del moviment social agrari colombià.

Aquest dijous 7 de novembre  a les 19.30 tindrem l'oportunitat d'escoltar les seves reflexions de manera més propera i li podrem fer preguntes, ja que ha vingut a Barcelona i farà una xerrada a l'Ateneu Roig (C/ Ciutat Reial, 25, Vila de Gràcia. BCN), organitzada per l'Ateneu Roig i per l'organització d'acompanyament a organitzacions agràries a Colòmbia International Action for Peace (IAP), amb el suport de Colòmbia en Pau.

En aquesta xerrada César Jerez presentarà el seu anàlisi sobre l'actual procés de pau a Colòmbia i el paper que juguen els moviments socials, especialment el moviment agrari, en aquest important moment històric que viu el país sud-americà. D'altra banda, Naya Parra i  Laura Lorenzi explicaran breument algunes de les accions que s'estan fent des de Catalunya en suport a la sortida política i negociada del conflicte armat i per la promoció dels Drets Humans a Colòmbia.

Us hi esperem i us preguem fer-ne difusió!

Colòmbia en Pau

redacció

Developer