..... Inici | Ràdio | Recerca

Contes pel món porta relats africans a L'Espai dels Somnis

by 13:43 0 comentaris

De la veu del duo Tàándem, la fundació narrarà títols de la col·lecció Oràlia i altres relats tradicionals d'arreu en aquesta llibreria de Barcelona.

 Amb la voluntat de posar a l'abast de tothom el major nombre possible de contes populars d'arreu, la fundació Contes pel món ha organitzat, per al 23 de novembre a les 18 hores, una narració de relats africans i d'altres indrets a la llibreria L'Espai dels Somnis de Barcelona, a càrrec del duo Tàándem (Susana Tornero i Ignasi Potrony).

Alguns dels títols de la col·lecció Oràlia (originaris de Moçambic) i altres relats tradicionals proposats pels narradors ompliran, en la data i hora esmentades, aquest local del carrer Sant Antoni Maria Claret de Barcelona; una llibreria especialitzada en àlbums il·lustrats i Lectura Fàcil, però que també ofereix llibres per a adults i acull un Racó de pares i mares.

Amb aquesta narració a L'Espai dels Somnis, Contes pel món continua donant resposta a la seva missió de promoure l'accés dels infants a la cultura universal a través dels contes tradicionals; no només a Moçambic, sinó també aquí, a Catalunya.

En particular, amb la sessió del 23 de novembre l'entitat concreta dues línies estratègiques del seu projecte: d'una banda, posar a l'abast de tothom el major nombre possible de contes populars d'arreu i, d'altra banda, fomentar que el conte jugui un paper dinamitzador i cohesionador social, intercultural i intergeneracional.

Al seu web, els responsables de L'Espai dels Somnis afirmen que volen "fer de la lectura un hàbit d'aprenentatge, de somnis i de trobades". Seguint aquesta filosofia, Contes pel món convida la ciutadania catalana a adquirir i reforçar aquest hàbit amb contes tradicionals.

Contes pel món és una fundació privada sense ànim de lucre amb seu al barri de Gràcia de Barcelona i oficina a Maputo (Moçambic). Té la missió de promoure l'accés de tots els infants a la cultura universal, preservant i recuperant la saviesa dels contes orals de les cultures tradicionals.

www.contespelmon.org


redacció

Developer