..... Inici | Ràdio | Recerca

DIXIT acull la presentació d’un còmic sobre diversitat afectivosexual i identitat de gènere

by 14:21 0 comentaris


En el marc de les activitats programades al Pride Barcelona d’enguany, DIXIT acollirà el 20 de juny la presentació del còmic “1,2,3,4... Historietes diverses”. Aquesta obra, elaborada pel Grup d’Amics Gais (GAG), és una guia bàsica orientada a conscienciar els i les adolescents sobre els perills de l’homofòbia i la transfòbia, així com sobre la necessitat d’una societat més respectuosa i inclusiva per a tothom.


El còmic, escrit per Nac Scraths i il·lustrat per Susanna Martín, va sorgir arran de les observacions i reflexions del GAG respecte de la prevalença de formes de discriminació homòfobes i trànsfobes en la nostra societat (a nivell familiar, laboral i comunitari). I és que l’homosexualitat i la transsexualitat, encara avui dia, es castiguen amb presó, tortura i, fins i tot, pena de mort a molts països. Tot i que en el nostre context això s’ha superat, encara es registren casos de discriminació per orientació sexual o identitat de gènere, violència contra la qual només es pot lluitar amb l'educació en el respecte i la diversitat dels més joves.

A més a més dels autors de l’obra, a l’acte intervindran Jordi Budó, responsable de l’Àrea per a la igualtat de tracte i no-discriminació de persones lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals (LGTB) del Departament de Benestar Social i Família; Katy Pallàs, presidenta de l’Associació de Famílies de Lesbianes i Gais; Eulàlia Busquets, professora; i José Benito Eres, president del GAG.

Data: 20 de juny de 2013 a les 17.30 h.
Lloc: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. Plaça Pau Vila, 1. Barcelona
Inscripció: les places són limitades i cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari
Organitza: DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

OBS

Developer