..... Inici | Ràdio | Recerca

Barcelona acull la primera Mostra de Moda Mexicana #mexico #mexcat

by 11:25 0 comentaris

Els propers 11, 12 i 13 de març, al Palau Robert de Barcelona acollirà la 1a Mostra de Moda Mexicana, esdeveniment organitzat per MEXCAT - Associació Cultural Mexicà Catalana, amb el suport del govern de Catalunya i de Barcelona. La Mostra de Moda Mexicana mostrarà una vintena de peces de confecció mexicana realitzades per més d'una quinzena de dissenyadors contemporanis diferents.

La inauguració, que tindrà lloc l'11 de març a les 19:00 h (per invitació) vol congregar gran part de la societat civil mexicana a Catalunya, autoritats i professionals del món de la moda, entre les quals ja han confirmat marques, dissenyadors i models de variada procedència. L'esdeveniment, que compta amb el patrocini de Cervesa Mexicali, Tequila Don Fulano i Caves Maset, entre d'altres, té lloc al magne Palau Robert, palau barceloní situat a la confluència de Passeig de Gràcia i Diagonal, en plena Milla d'or de la moda barcelonina.

El Passeig de Gràcia acull, entre d'altres, grans marques de la moda i complements com Chanel, Louis Vuitton, Cartier, Hermés, etc. Per això, la centralitat de la locació, realça la importància d'aquesta Mostra de Moda Mexicana. El comissari de la mostra, Alejandro Gutiérrez, destaca que és la primera vegada a Europa que es realitza un esdeveniment d'aquestes característiques.

"Això ha provocat l'interès de molts dissenyadors mexicans, i lamentablement hem hagut de fer una selecció, deixant fora molts nous valors que tindrem en compte per a la segona edició". Gutiérrez, director de Kapital Models a Guanajuato, també destaca la varietat de les marques i dissenyadors presents en la mostra: "Volem mostrar una pinzellada del que Mèxic aporta avui al món de la moda, des de peces inspirades en la tradició colorista i iconogràfica mexicana , fins a peces completament trencadores i contemporànies ". César Cárdenas, president de MEXCAT, destaca que la mostra permetrà no només donar a conèixer la moda mexicana a Barcelona, sinó que també permetrà "obrir nous mercats a dissenyadors mexicans que estan en auge i que per primera vegada tenen l'oportunitat de donar-se a conèixer a Europa ".

http://www.lavanguardia.com/ocio/20130309/54368200934/barcelona-acoge-la-primera-muestra-de-moda-mexicana.html


redacció

Developer