..... Inici | Ràdio | Recerca

VI Mostra de Cinema Indígena de Barcelona

by 10:35 0 comentaris
Del 8 a l'11 de novembre es celebra la 6a Mostra de Cinema Indígena de Barcelona, una finestra a l’univers audiovisual dels pobles indígenes i, en concret, les seves lluites en defensa de la terra, el territori i les seves identitats culturals.
Trailer Mostra Cinema IndigenaBCN 2012 - from inemaIndigenaBCN 
En aquesta sisena edició, les pel•lícules projectades evidencien la relació que existeix entre el territori i la identitat cultural en les cosmovisions indígenes, relació que fonamenta la seua supervivència com a pobles. Documentals, pel•lícules de ficció i animacions de realització indígena parlen, en primera persona, de les resistències davant l'entrada als seus territoris ancestrals d'empreses transnacionals extractives de recursos naturals (mineres, fusteres, hidroelèctriques, agroalimentàries, etc.). I d'unes identitats culturals pròpies en resistència i alhora en evolució, que defensen l'equilibri entre l'ésser humà i la natura, les relacions equitatives entre homes i dones i el reconeixement dels seus valors i sabers ancestrals.

On? Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190), a Barcelona.
Quan? Del 08/11/2012 al 11/11/2012. Dijous a les 19h30, divendres a les 19h30, dissabte des de les 17h i diumenge a les 18h
Organitza: alterNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes
Preu: Gratuït
Més info alternativa-ong.org i visioindigena.org  

Maria Dantas

Developer