..... Inici | Ràdio | Recerca

Reflexions 24N de la immigració

by 8:38 0 comentaris
Itacat fa ressò dels comentaris envers les eleccions del Parlament de Catalunya, que apareixen al nostre facebook.
"Gairebé ja fa una dècada que visc a la terra Catalana, vaig arribar d'un trajecte llarg, encara s'està posant més llarg, pel qual continuo sense els meus drets bàsics, sense poder votar, perquè no em deixen per llei! per llei em posen a la perifèria com moltes persones que som pobres i nascuts fora de la UE. El meu vot és el vot prohibit, per tant demà, el dia 25N, no aniré a cap col•legi electoral, no puc anar a castigar els corruptes, els lladres, els estafadors, els mentiders, els manipuladors, els assassins, els excluidors, els violents, els oprimidors, els xenòfobs, els racistes, els feixistes... No pretenc recomanar res a ningú, però si em preguntessin a qui oferiria el meu vot -encara que estigui prohibit-, diria que: no votaria aquells que ens han ficat a la crisi, perquè no ens en poden treure; sinó donaria l'oportunitat als i les que surten directament de la lluita del carrer, gent que ha entès la crisi i els seus responsables, gent trenqui amb el sistema de les crisis, gent que creu en l'alliberament social i nacional..." (Aziz Baha, amazigh)

redacció

Developer